Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν.  Σε κάθε άλλη περίπτωση γίνεται αλλαγή με άλλο προϊόν ή νούμερο.

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος αποστολής σε εσάς και επιστροφής του προϊόντος.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός προθεσμίας  5 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε και με την προϋπόθεση ότι θα αποστείλετε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος και να περιλαμβάνεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς.  

Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, το katwalk θα σας αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμείτε.  Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.  Τα έξοδα επιστροφής αναλαμβάνει το katwalk ενώ το κόστος της νέας αποστολής βαρύνει τον πελάτη με 5 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού.  Σε κάθε παραγγελία υπάρχει δικαίωμα για μία μόνο επιστροφή είτε μέρους της είτε ολόκληρης.

Μέσα στο δέμα θα βρείτε το «έντυπο αλλαγών» το οποίο θα συμπληρώσετε και περιλαμβάνει τα εξής:

  • Αλλαγή με άλλο νούμερο ή προϊόν
  • Πίστωση ποσού

Σε περίπτωση που το νούμερο ή το προϊόν που έχετε παραγγείλει δεν σας ικανοποιεί μας στέλνετε ένα email με τα στοιχεία σας και την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε.

Στη συνέχεια στέλνετε το προϊόν που δεν επιθυμείτε σε εμάς με SPEEDEX ή ELTA COURIER και εμείς μόλις το παραλάβουμε σας στέλνουμε τη νέα σας παραγγελία.

Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάτι που σας ικανοποιεί μπορούμε να σας κάνουμε πίστωση του χρηματικού ποσού και να το χρησιμοποιήσετε σε μια νέα σας αγορά. Η πίστωση είναι διαθέσιμη για 30 ημερολογιακές μέρες.

Οι επιστροφές στέλνονται αποκλειστικά με SPEEDEX ή ELTA COURIER με δική μας χρέωση. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλη εταιρεία δεν έχουμε καμία ευθύνη για την παραλαβή του δέματος και τα έξοδα αποστολής.

Η διεύθυνση του KATWALK είναι:

Αίαντος 80,  ΤΚ 131 22 Ίλιον, Αθήνα

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η αντικατάσταση τους θα ολοκληρωθεί εντός 3 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβουμε. Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, η εταιρεία KATWALK το παραλαμβάνει εντός 1-2 εργάσιμων ημερών για τις επιστροφές εντός Ελλάδος και μέσω της SPEEDEX ή εντός 3-5 εργάσιμων ημερών για επιστροφές από χώρες του εξωτερικού μέσω της .  Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε.  Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του.SUBSCRIBE NOW AND STAY TUNED FOR OUR LATEST ITEMS,
SPECIAL OFFERS & OUR WEEKLY 24TH HOUR PROMO CODE