Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.  Κάνοντας  χρήση του ιστότοπου μας συμφωνείτε αυτόματα με τους κάτωθι όρους, τους οποίους πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

1. ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H Ιστοσελίδα www.katwalk.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με την επωνυμία «ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΕΛΙΟΥ» και τον διακριτικό τίτλο «KATWALK» με ΑΦΜ 072423600, ΔΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ και αρ. ΓΕΜΗ 169477001000.  Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην οδό Αίαντος 80, στο Ίλιον, Αττική.

Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε προσεκτικά όλους τους όρους χρήσης, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση τήρησής τους

2. ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Ο χρήστης συμφωνεί και αναλαμβάνει να μη χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα (ενδεικτικά) για:

·  Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην εταιρεία KATWALK ή σε οποιονδήποτε τρίτο, είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου

·  Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λπ.

·  Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων

·  Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει, ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή και την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών

·  Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες

Επίσης συμφωνεί ότι η εταιρεία KATWALK και οι συνεργάτες της δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν το site της.  Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχών ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

3. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ  Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών, σχεδίων και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας KATWALK και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία.  Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας.  Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

4. ΙΣΧΥΩΝ ΝΟΜΟΣ

Το site έχει δημιουργηθεί και ελέγχεται από την εταιρεία KATWALK στην Αθήνα και η Ελληνική Νομοθεσία θα διέπει τη χρήση του.

Αν επιλέξετε να έχετε πρόσβαση στο site μας από άλλη χώρα, έχετε την ευθύνη να ακολουθείτε τους Νόμους της χώρας αυτής.  Οι παραπάνω όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία με την εταιρεία KATWALK και η εταιρεία έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο του site και στους ανωτέρους (αλλά και στους κατωτέρω) όρους, χωρίς καμία

προειδοποίηση.

5. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Εξοδα αποστολής

Τα μεταφορικά έξοδα για αποστολές εντός Ελλάδος είναι δωρεάν για αγορές άνω των 100ευρώ.  Για παραγγελίες κάτω των 100 ευρώ χρεώνονται μεταφορικά 4 ευρώ.

Όλοι οι τρόποι πληρωμής, εκτός της αντικαταβολής, δεν έχουν κάποια επιπλέον χρέωση. Η αντικαταβολή έχει χρέωση 5 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

 

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της εταιρείας SPEEDEX και ο χρόνος παράδοσης είναι:

  • 1-2 εργάσιμες  ημέρες  εντός Αττικής 
  • 1-3 εργάσιμες στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • 1-5 εργάσιμες ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές.
  • Αλλαγή με άλλο νούμερο ή προϊόν
  • Πίστωση ποσού

Μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή της  παραγγελίας  σας λαμβάνετε ένα e-mail από εμάς με τον αριθμό αποστολής της.  Με τον συγκεκριμένο κωδικό μπορείτε να αναζητήσετε το δέμα σας στο site της SPEEDEX και να το εντοπίσετε.

Στις σημειώσεις της παραγγελίας σας μπορείτε να αναφέρετε αν επιθυμείτε παραλαβή από το κατάστημα SPEEDEX που σας εξυπηρετεί.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται αεροπορικώς  με Κρόνος courier και έχουν χρέωση 10 ευρώ.

Για τις παραδόσεις σε χώρες εκτός Ελλάδος, οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

Η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι  15€ για την απλή αποστολή (6-7 ημέρες) και 25€ για την ταχεία αποστολή (2-3 μέρες).

6. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ -ΑΛΛΑΓΕΣ

Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν.  Σε κάθε άλλη περίπτωση γίνεται αλλαγή με άλλο προϊόν ή νούμερο.

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος αποστολής σε εσάς και επιστροφής του προϊόντος.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός προθεσμίας  5 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε και με την προϋπόθεση ότι θα αποστείλετε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος και να περιλαμβάνεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς.  

Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, το katwalk θα σας αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμείτε.  Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.  Τα έξοδα επιστροφής αναλαμβάνει το katwalk ενώ το κόστος της νέας αποστολής βαρύνει τον πελάτη με 5 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού.  Σε κάθε παραγγελία υπάρχει δικαίωμα για μία μόνο επιστροφή είτε μέρους της είτε ολόκληρης.

Μέσα στο δέμα θα βρείτε το «έντυπο αλλαγών» το οποίο θα συμπληρώσετε και περιλαμβάνει τα εξής:

Σε περίπτωση που το νούμερο ή το προϊόν που έχετε παραγγείλει δεν σας ικανοποιεί μας στέλνετε ένα email με τα στοιχεία σας και την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε.

Στη συνέχεια στέλνετε το προϊόν που δεν επιθυμείτε σε εμάς με SPEEDEX και εμείς μόλις το παραλάβουμε σας στέλνουμε τη νέα σας παραγγελία.

Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάτι που σας ικανοποιεί μπορούμε να σας κάνουμε πίστωση του χρηματικού ποσού και να το χρησιμοποιήσετε σε μια νέα σας αγορά. Η πίστωση είναι διαθέσιμη για 30 ημερολογιακές μέρες.

Οι επιστροφές στέλνονται αποκλειστικά με SPEEDEX με δική μας χρέωση. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλη εταιρεία δεν έχουμε καμία ευθύνη για την παραλαβή του δέματος και τα έξοδα αποστολής.

Η διεύθυνση του KATWALK είναι:

Αίαντος 80,  ΤΚ 131 22 Ίλιον, Αθήνα

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η αντικατάσταση τους θα ολοκληρωθεί εντός 3 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβουμε. Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, η εταιρεία KATWALK το παραλαμβάνει εντός 1-2 εργάσιμων ημερών για τις επιστροφές εντός Ελλάδος και μέσω της SPEEDEX ή εντός 3-5 εργάσιμων ημερών για επιστροφές από χώρες του εξωτερικού μέσω της .  Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε.  Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του.

7. ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.katwalk.grσας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

α. Με τη χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Η συναλλαγή γίνεται μέσω της Attica Bank, η οποία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένωνκαρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.  

Είναι υποχρεωτικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.

β. Με αντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα).  Πληρώνετε τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής έχει χρέωση 3 ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.  

γ. Με τραπεζικό έμβασμα.  Πληρώνετε το ποσό της παραγγελίας στην τράπεζα της επιλογής σας αφού κάνετε την παραγγελία στα παρακάτω στοιχεία:

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΕΛΙΟΥ 

Alpha Bank: GR95 0140 3600 3600 0234 0008 270

Έπειτα μας στέλνετε την απόδειξη πληρωμής μέσω e-mail στο info@katwalk.gr και σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.  

Για να ισχύει η παραγγελία σας θα πρέπει η κατάθεση να γίνει εντός 24 ωρών και να μας ενημερώσετε. Πέραν αυτού του διαστήματος η παραγγελία σας θεωρείται άκυρη.

Όλοι οι τρόποι πληρωμής εκτός της αντικαταβολής δεν έχουν κάποια έξτρα χρέωση. Η αντικαταβολή έχει χρέωση 3 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, λαμβάνετε διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας σας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσετε.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το www.katwalk.gr  επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.  
Σημείωση:
Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ για τα οποία η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.

Ασφάλεια

H Ιστοσελίδα www.katwalk.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL της τράπεζας Alpha Bank, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας, έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Το πρωτόκολλο SSL(SecureSocketsLayer), είναι σήμερα διεθνώς αναγνωρισμένο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (webservers). Επιπλέον, υπάρχει προστασία των πληροφοριών που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

 

Ειδικοί Όροι

1.ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.  

2.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός κατά τον Ελληνικό Αστικό Κώδικα.  Η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.  

3. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:

1.   Συμπλήρωση ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.

2.   Την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, με την ηλεκτρονική επιλογή «ΑΠΟΔΟΧΗ» που δίνεται στον ενδιαφερόμενο από τον διαδικτυακό τόπο. ΑΠΟΔΟΧΗ σημαίνει προσεκτική ανάγνωση των όρων χρήσης και ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας KATWALK, για να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Αφότου εισάγεται τα παραπάνω στοιχεία, αυτόματα μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank, κατά συνέπεια εμείς δεν αποθηκεύουμε καμιά πληροφορία που έχει να κάνει με τα στοιχεία της κάρτας σας.  

Τα παραπάνω δεδομένα επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006. 

 SUBSCRIBE NOW AND STAY TUNED FOR OUR LATEST ITEMS,
SPECIAL OFFERS & OUR WEEKLY 24TH HOUR PROMO CODE