Πληρωμές
Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.katwalk.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

α. Με τη χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Η συναλλαγή γίνεται μέσω της Attica Bank, η οποία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένωνκαρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.  

Είναι υποχρεωτικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.

β. Με αντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα).  Πληρώνετε τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής έχει χρέωση 3€ ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

γ. Με τραπεζικό έμβασμα.  Πληρώνετε το ποσό της παραγγελίας στην τράπεζα της επιλογής σας αφού κάνετε την παραγγελία στα παρακάτω στοιχεία:

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΕΛΙΟΥ 

Alpha Bank: GR95 0140 3600 3600 0234 0008 270

Έπειτα μας στέλνετε την απόδειξη πληρωμής μέσω e-mail στο info@katwalk.gr και σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.  

Για να ισχύει η παραγγελία σας θα πρέπει η κατάθεση να γίνει εντός 24 ωρών και να μας ενημερώσετε. Πέραν αυτού του διαστήματος η παραγγελία σας θεωρείται άκυρη.

Όλοι οι τρόποι πληρωμής εκτός της αντικαταβολής δεν έχουν κάποια έξτρα χρέωση. Η αντικαταβολή έχει χρέωση 3 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, λαμβάνετε διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας σας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσετε.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το www.katwalk.gr  επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.  
Σημείωση:
Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ για τα οποία η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.

Αποστολές
Τα μεταφορικά έξοδα για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδος είναι δωρεάν.

Όλοι οι τρόποι πληρωμής, εκτός της αντικαταβολής, δεν έχουν κάποια επιπλέον χρέωση. Η αντικαταβολή έχει χρέωση 3 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.  

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω των εταιρειών SPEEDEX και ELTA COURIER και ο χρόνος παράδοσης είναι:

  • 1-2 εργάσιμες  ημέρες  εντός Αττικής 
  • 1-3 εργάσιμες στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • 1-5 εργάσιμες ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές.


Μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή της  παραγγελίας  σας λαμβάνετε ένα e-mail από εμάς με τον αριθμό αποστολής της.  Με τον συγκεκριμένο κωδικό μπορείτε να αναζητήσετε το δέμα σας στο site των εταιρειών και να το εντοπίσετε.

Στις σημειώσεις της παραγγελίας σας μπορείτε να αναφέρετε αν επιθυμείτε παραλαβή από το κατάστημα SPEEDEX ή ELTA COURIER που σας εξυπηρετεί.


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται αεροπορικώς με courier και έχουν χρέωση 15 ευρώ.


Για τις παραδόσεις σε χώρες εκτός Ελλάδος, οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

Η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι  15€ για την απλή αποστολή (6-7 ημέρες) και 25€ για την ταχεία αποστολή (2-3 μέρες).SUBSCRIBE NOW AND STAY TUNED FOR OUR LATEST ITEMS,
SPECIAL OFFERS & OUR WEEKLY 24TH HOUR PROMO CODE